Dette er tekstversionen af Om hjemmesiden
Klik her for at komme til den grafiske version af Om hjemmesiden

Forside - Læs op - Sitemap


Om hjemmesiden


Sygehussonderjylland.dk er Sygehus Sønderjyllands officielle hjemmeside.

Formålet med hjemmesiden er at holde patienter og pårørende, kommende medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interesserede informeret om Sygehus Sønderjylland og de servicetilbud og aktiviteter herunder behandlinger og undersøgelser, som sygehuset tilbyder.

Via hjemmesiden vil det endvidere være muligt at få informationer om, hvor på sygehusets tre matrikler de forskellige aktiviteter finder sted, hvilke faciliteter sygehuset kan tilbyde under fx en indlæggelse og om, hvordan man som patient forbereder sig til undersøgelser, behandlinger og indlæggelser.

På hjemmesiden fortæller vi også om nye initiativer fra sygehusets side, om forskning og uddannelse ved Sygehus Sønderjylland og om eventuelle ledige jobs på sygehuset.

Informationerne på hjemmesiden bliver opdateret løbende.

Sproget på siden

For at gøre informationerne på hjemmesiden tilgængelige for så mange som muligt, har vi tilstræbt at skrive enkelt og letforståeligt.

Ophavsret

Af hensyn til ophavsretten er det ikke tilladt at kopiere fotos uden forudgående tilladelse. Eneste undtagelse er fotos placeret i hovedmenupunktet "Presse", der må benyttes af pressen i forbindelse med omtale af Sygehus Sønderjylland samt de foto, hvor der gives lov på siden til at downloade dem.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk