Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |
SØG
www.sygehussonderjylland.dk Til Region SyddanmarkTil forsiden

Selvbetjening

OBS!

Husk at vælge den rigtige formular - dvs. den formular, der hører til den afdeling, du ønsker at kontakte.

Det er endnu ikke alle vores afdelinger, der tilbyder "Meld afbud / Få ny tid" online. Hvis du vil melde afbud til en aftale med med disse afdelinger, finder du deres telefonnummer på deres hjemmesider.

Se afdelingsoversigt.

Sygehus Sønderjylland *

 

Sundhed.dk

Børn- og ungeklinikken - Aabenraa

Gynækologisk/Obstetrisk Ambulatorium - Aabenraa

Høreklinikken - Sønderborg

Medicinsk/Endokrinologisk Ambulatorium - Aabenraa

Neurologisk ambulatorium - Sønderborg

Ortopædisk Ambulatorium - Aabenraa

Rehabiliteringsklinikken

Røntgenklinikkerne

Søvnambulatoriet - Sønderborg

Øre-næse-hals-ambulatoriet - Sønderborg

 

Min side
Log på sundhed.dk med Nem Id og se personlige sundhedsdata, som det offentlige har registreret om dig. Du kan også finde kontaktoplysninger på din læge og følge med i, hvilke sundhedsfaglige personer, der eventuelt har set dine data via sundhed.dk.  

Min sundhedsjournal
I din sundhedsjournal kan du finde de seneste oplysninger registreret om dig vedrørende behandlinger, medicin, lægemiddelallergier m.m.

Min læge
Se kontaktoplysninger og information om din læge og få adgang til tidsbestilling, receptfornyelse og e-mail-konsultation. 

Mine registreringer
Du kan tilmelde dig som organdonor via sundhed.dk. Hvis du skifter mening, kan du til enhver tid ændre dine valg.

Find behandler
Find sygehuse og behandlere i hele Danmark.


* Sygehus Sønderjylland er opmærksom på ”Lov om behandling af personoplysninger” og har i vores selvbetjeningsløsninger sørget for, at de oplysninger, der indtastes og sendes via vores formularer er sikrede – det kan man bare ikke se af adresserne på formularsiderne, idet web-adresserne på de enkelte sider ikke starter med https://.
 

I vores tekniske løsning er det lavet således, at selve formularen ikke er leveret via vores side men derimod hentes og bringes via en asynkron https forbindelse i JavaScript. Dette kan man se, når man kigger på koden på de enkelte bestillingssider med bestillingsformularer. Her finder man adressen til selve formularen og kan se, at den starter med https://.


Siden er sidst opdateret 5-11-2015Sygehus Sønderjylland | Kresten Philipsens Vej 15 | 6200 Aabenraa | Tlf. 79 97 00 00 | Send sikker post til sygehuset